Hundebur / Bilbur – Sikkerhet og komfort på veien

Du kan dele artikkelen her

Når det kommer til å reise med våre firbeinte venner, er sikkerhet og komfort av ytterste viktighet. Det er med stor stolthet vi introduserer TOR Hundebur – en premium løsning for trygg biltransport av din hund. Designet og utviklet av oss, kombinerer TOR Hundebur innovativ design med overlegen sikkerhet og brukervennlighet.

Utviklet med fokus på sikkerhet og styrke

Vi har prioritert aspekter som styrke, sikkerhet, estetisk utseende og brukervennlighet. Burets konstruksjon står sterkt både foran og bak, og tilbyr en trygg havn for din hund under transport. Den enkle monteringen sikrer at du raskt og enkelt kan sette opp buret, slik at du og din firbeinte venn raskt kan komme dere av gårde. Se selv hvor enkelt det er å montere våre hundebur:

Enkel montering av TOR Hundebur

Kraftig konstruksjon for maksimal sikkerhet

TOR Hundebur er konstruert av eloksert aluminium, kjent for sin letthet og styrke, mens sidene, toppen og bunnen er laget av kraftig pulverlakkert stålplate. Dette bidrar til en solid og robust konstruksjon som tåler de utfordringer en bilreise kan medføre. Den skuddsikre konstruksjonen binder også sammen buret ytterligere, noe som gjør det ekstremt kraftig.

Fleksibilitet og tilpasning

Vi forstår at hunder kommer i alle størrelser. Derfor tilbyr vi TOR Hundebur i 6 forskjellige størrelser, både i enkle og doble modeller. For de med mer enn én hund, eller de som ønsker mer plass til sin firbeinte venn, kan skilleveggen i de doble burene enkelt fjernes uten å svekke konstruksjonens integritet.

Nødutgang for økt sikkerhet

Alle våre bur er utstyrt med en nødutgang. Dette betyr at i tilfelle en nødsituasjon, hvor bakdøren på bilen ikke kan åpnes, kan bakveggen på buret løftes bort med et enkelt håndgrep. Dette sikkerhetstrekket gir en ekstra trygghet for både hund og eier under reiser.

Priser og gratis frakt

TOR Hundebur er tilgjengelig til konkurransedyktige priser, med størrelser tilpasset hunder opp til 45 kg. Som en ekstra bonus tilbyr vi gratis frakt på alle bestillinger, slik at du kan motta ditt nye hundebur direkte hjem uten ekstra kostnad.

Hos Bonus Produkter er vi dedikerte til å tilby produkter som forener sikkerhet med stil og funksjonalitet. Med TOR Hundebur kan du være trygg på at din firbeinte venn reiser både komfortabelt og sikkert, uansett hvor veien måtte føre dere. Sjekk ut vårt utvalg her!

Har du spørsmål?

Skriv til oss, så svarer vi så fort vi kan!

Bloggen - Bonusprodukter.no