Vedlikeholdsfrie gjerder og rekkverk gjort riktig!

Du kan dele artikkelen her

I en travel hverdag tilbyr vi hos Bonus Produkter en enkel og stilig løsning for å forbedre hagen din: vedlikeholdsfrie gjerder og rekkverk. Våre produkter kombinerer høy kvalitet med overkommelige priser, og gir en langvarig løsning for de som verdsetter både estetikk og brukervennlighet i sitt uteområde.

100% Vedlikeholdsfri PVC

Våre gjerder, rekkverk, levegger og porter er laget av 100% vedlikeholdsfri PVC. PVC er et materiale som har bevist sin verdi og holdbarhet i det amerikanske og europeiske markedet i flere tiår. Dette materialet er ikke bare motstandsdyktig mot vær og vind, men også mot aldringsprosesser som kan føre til fargeforandringer, riper og slitasje. Med PVC levert av den anerkjente tyske produsenten «VEKA», tilbyr vi en løsning som er både fargeekte og robust, sikret med kraftig stålforsterkning i alle horisontale rør samt gjennom hele stolpen.

Enkel montering og fleksibel bruk

En av de mest tiltalende egenskapene ved våre gjerde- og rekkverksystemer er deres enkle montering. Designet for å kunne installeres på alle typer underlag, gir våre produkter en problemfri installasjonsprosess som ikke krever profesjonell hjelp. Med leveranse i 2 meters moduler som enkelt kan tilpasses etter behov, er de lett å tilpasse til ulike områders spesifikasjoner, enten det er for privat eller offentlig bruk. Se selv hvor enkelt det er å montere våre rekkverk og gjerder:

Montrering av PVC Gjerde Rekkverk
Montering av Stakittgjerde PVC

Stilren design og uslåelig kvalitet

Vårt utvalg av gjerder og rekkverk spenner over både moderne og klassiske design. Vi har en stil som passer enhver smak og ethvert hjem. Disse produktene tilbyr ikke bare en estetisk tiltalende løsning, men også en styrke og stabilitet som er uovertruffen, takket være den unike kombinasjonen av PVC og stålforsterkninger. Dette gjør dem til en ideell løsning for det norske klimaet, hvor vær og vind stiller strenge krav til utendørskonstruksjoner.

Økonomisk og miljøvennlig valg

Vi hos Bonus Produkter er dedikerte til å tilby kvalitet til en pris som er vanskelig å slå. Vedlikeholdsfrie gjerder og rekkverk fra oss representerer et miljøvennlig valg. De krever minimalt med ressurser for vedlikehold og har lang levetid, noe som reduserer behovet for hyppig utskifting eller reparasjon.

Vedlikeholdsfrie gjerder og rekkverk fra Bonus Produkter tilbyr den perfekte løsningen for moderne huseiere. Uansett om du søker et elegant rekkverk, et solid stakittgjerde, eller en privat levegg, har Bonus Produkter en løsning som møter dine behov – alle sammen med løftet om vedlikeholdsfrihet og langvarig verdi. Sjekk ut vårt utvalg her!

Har du spørsmål?

Skriv til oss, så svarer vi så fort vi kan!

Bloggen - Bonusprodukter.no